Monday 3 October 2016

5 žingsniai, padėsiantys kiekvienam pasiruošti tinkamam puslapio startui

#straipsniai #websitestart gseosem.com









GSEOSEM arba, netrumpinant, GLOBAL SEO SEM – tai tarptautinės patirties turinti komanda, kuri pasitelkia SEO (optimizavimo paieškos sistemoms) ir SEM (turinio rinkodaros) technologijas, kad Jūs atsirastumėte paieškos TOP‘uose. Teikiame platų paslaugų spektrą, nes tik apjungus šių technologijų – nuo interneto reklamos iki socialinių tinklų rinkodaros – privalumus esate tinkamai reprezentuojami ir matomi interneto erdvėje. Dirbome su klientais iš Švedijos, Voketijos, UK, Rusijos, ir, lygindami SEO bei SEM technologijų paslaugas užsienyje ir Lietuvoje, pastebėjome, kad Lietuvoje trūksta kompleksinio, visapusiško sprendimo, tad nedvejodami nusprendėme užpildyti šią nišą.
















 plan





Sėkmingai startavę, norime su Jumis pasidalinti savo patirtimi – ne tik kaip SEO bei SEMpaslaugų teikėjo, bet ir kaip paprasto šių technologijų naudotojo, – ir papasakoti, kaip tinkamai pasiruošti puslapio startui. Taigi, kokių žingsnių ėmėsi GSEOSEM.com ir ką rekomenduojame Jums?






















Pradžiai – kaip ir bet kurioje srityje – reikia sudaryti planą. Apsvarstykite, kokius reikalavimus būtina teikti puslapiui ir kokių funkcijų reikia norint įgyvendinti Jūsų puslapio tikslus. Nuo to priklauso domeno pavadinimo,hostingo ir TVS (CMS) pasirinkimas.


Daugiau:


5 žingsniai, padėsiantys kiekvienam pasiruošti tinkamam puslapio startui


http://www.gseosem.com/seo/5-zingsniai-padesiantys-kiekvienam-pasiruosti-tinkamam-puslapio-startui/












No comments:

Post a Comment